Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Gotowanie.Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Hubert Urbański w Milionerach
W Milionerach padło pytanie za 250 tys o ciastko z biszkoptu. Młodzież mogłaby mieć z nim problem
ciasto z rabarbarem
Ten przepis na ciasto z rabarbarem jest w mojej rodzinie do pokoleń. Robię je co roku o tej porze
deser z ciasta francuskiego i jabłek
Ułóż jabłka na cieście francuskim i zawiń w rulon. Ten deser robię w kilka minut
jajka na patelni
Podsmaż cebulę na patelni i wrzuć jajka. To mój ulubiony patent na śniadanie i kolację
Śniadanie
Europejski Dzień Śniadań już 24 kwietnia. Jak śniadaniują Polacy?
siekanie kapusty
Posiekaj kapustę, dodaj ziemniaki i zapiecz. Ten tani obiad to hit w moim domu
szparagi
Czy szparagi można jeść na surowo? Jak najbardziej, ale trzeba uważać
zawijanie rolady
Rozkładam równomiernie składniki i zawijam roladę. W kilka chwil mam obiad na każdą kieszeń
kasa w dyskoncie
Nie pomogły zapewnienia Biedronki i Lidla. Ceny produktów spożywczych poszły w kwietniu górę
zupa klopsowa
Rodzina wciąż dopytuje, kiedy znów zrobię zupę klopsową. Jest tak pyszna, że cały garnek znika w 1 dzień
bananowe bułeczki
Z mocno przejrzałych bananów robię te proste bułeczki. Znikają, ledwo je zdążę postawić na stole
koszyk lidla
Lidl testuje w swoich placówkach nowy rodzaj automatów. Klienci już teraz zgłaszają wątpliwości
z laptopem w kawiarni
Koniec z przychodzeniem do restauracji z laptopem? Decyzje lokali budzą emocje
czereśnie
Na bazarkach pojawiły się pierwsze czereśnie z importu. Cena za kilogram jest trzycyfrowa
banany zalane czekoladą
Zalewam banany pysznym kremem i wstawiam do lodówki. Ten deser to hit nad hity
mięso z rosołu
Henia zdradziła przepis na kluski z mięsem z rosołu. Spróbuj raz, a będziesz je robić co tydzień
sernik z masą bezową
Henia pokazała przepis na sernik „Rafa koralowa”. Jest po prostu wyśmienity
surówka z młodej kapusty
Babcia Stasia robiła najlepszą surówkę z młodej kapusty. Ten przepis pochodzi z jej notatek
mięso w słoiku
Obtaczam mięso w przyprawach i układam je ciasno w słoiku. Sposób lata temu pokazała mi babcia
naleśniki na słodko
Smażę naleśniki i zawijam je z tym kremem. Takie śniadanie mógłbym jeść codziennie
kopytka
Mieszam z wodą i gotuję w nich kopytka. Wychodzą idealnie mięciutkie
surówka
Strzelczyk zalał surówkę sosem z kiszonych ogórków. Po prostu poezja smaku
zapiekanka gołąbkowa
Ten przepis znalazłem w internecie. Zapiekanka gołąbkowa wyszła pysznie, starcza na kilka dni
Robert Makłowicz
Makłowicz wskazał największy błąd Polaków w kuchni. „Brak wyobraźni”
miód z mniszka
Ten przepis na miód z mniszka dostałem od babci. Jest w mojej rodzinie od pokoleń
wylewanie masy na biszkopty
Ułóż biszkopty w foremce i zalej tą masą. Ostatnio to mój ulubiony deser
tort komunijny
Kolejny wydatek na przyjęcie z okazji Pierwszej Komunii? „Obowiązuje przedpłata 200 zł"
Salt Bae i Agnieszka Poraszka - Kotecka podczas świętowania 10 urodzin Whiskey in the Jar
Whiskey in the Jar, czyli jedyna w Polsce restauracja, którą odwiedził Nusret Gökçe
Hubert Urbański w Milionerach
Przemysław Bociąga W Milionerach padło pytanie za 250 tys o ciastko z biszkoptu. Młodzież mogłaby mieć z nim problem
Czytaj więcej >
ciasto z rabarbarem
Przemysław Bociąga Ten przepis na ciasto z rabarbarem jest w mojej rodzinie do pokoleń. Robię je co roku o tej porze
Czytaj więcej >
deser z ciasta francuskiego i jabłek
Maciej Jurczyk Ułóż jabłka na cieście francuskim i zawiń w rulon. Ten deser robię w kilka minut
Czytaj więcej >
jajka na patelni
Przemysław Bociąga Podsmaż cebulę na patelni i wrzuć jajka. To mój ulubiony patent na śniadanie i kolację
Czytaj więcej >
Śniadanie
Materiał prasowy Europejski Dzień Śniadań już 24 kwietnia. Jak śniadaniują Polacy?
Czytaj więcej >
siekanie kapusty
Przemysław Bociąga Posiekaj kapustę, dodaj ziemniaki i zapiecz. Ten tani obiad to hit w moim domu
Czytaj więcej >
szparagi
Katarzyna Rachańska Czy szparagi można jeść na surowo? Jak najbardziej, ale trzeba uważać
Czytaj więcej >
zawijanie rolady
Maciej Jurczyk Rozkładam równomiernie składniki i zawijam roladę. W kilka chwil mam obiad na każdą kieszeń
Czytaj więcej >
kasa w dyskoncie
Przemysław Bociąga Nie pomogły zapewnienia Biedronki i Lidla. Ceny produktów spożywczych poszły w kwietniu górę
Czytaj więcej >
zupa klopsowa
Maciej Jurczyk Rodzina wciąż dopytuje, kiedy znów zrobię zupę klopsową. Jest tak pyszna, że cały garnek znika w 1 dzień
Czytaj więcej >
bananowe bułeczki
Przemysław Bociąga Z mocno przejrzałych bananów robię te proste bułeczki. Znikają, ledwo je zdążę postawić na stole
Czytaj więcej >
koszyk lidla
Przemysław Bociąga Lidl testuje w swoich placówkach nowy rodzaj automatów. Klienci już teraz zgłaszają wątpliwości
Czytaj więcej >
z laptopem w kawiarni
Przemysław Bociąga Koniec z przychodzeniem do restauracji z laptopem? Decyzje lokali budzą emocje
Czytaj więcej >
czereśnie
Maciej Jurczyk Na bazarkach pojawiły się pierwsze czereśnie z importu. Cena za kilogram jest trzycyfrowa
Czytaj więcej >
banany zalane czekoladą
Maciej Jurczyk Zalewam banany pysznym kremem i wstawiam do lodówki. Ten deser to hit nad hity
Czytaj więcej >
mięso z rosołu
Katarzyna Rachańska Henia zdradziła przepis na kluski z mięsem z rosołu. Spróbuj raz, a będziesz je robić co tydzień
Czytaj więcej >
sernik z masą bezową
Przemysław Bociąga Henia pokazała przepis na sernik „Rafa koralowa”. Jest po prostu wyśmienity
Czytaj więcej >
surówka z młodej kapusty
Katarzyna Rachańska Babcia Stasia robiła najlepszą surówkę z młodej kapusty. Ten przepis pochodzi z jej notatek
Czytaj więcej >
mięso w słoiku
Przemysław Bociąga Obtaczam mięso w przyprawach i układam je ciasno w słoiku. Sposób lata temu pokazała mi babcia
Czytaj więcej >
naleśniki na słodko
Przemysław Bociąga Smażę naleśniki i zawijam je z tym kremem. Takie śniadanie mógłbym jeść codziennie
Czytaj więcej >
kopytka
Katarzyna Rachańska Mieszam z wodą i gotuję w nich kopytka. Wychodzą idealnie mięciutkie
Czytaj więcej >
surówka
Katarzyna Rachańska Strzelczyk zalał surówkę sosem z kiszonych ogórków. Po prostu poezja smaku
Czytaj więcej >
zapiekanka gołąbkowa
Maciej Jurczyk Ten przepis znalazłem w internecie. Zapiekanka gołąbkowa wyszła pysznie, starcza na kilka dni
Czytaj więcej >
Robert Makłowicz
Maciej Jurczyk Makłowicz wskazał największy błąd Polaków w kuchni. „Brak wyobraźni”
Czytaj więcej >
miód z mniszka
Maciej Jurczyk Ten przepis na miód z mniszka dostałem od babci. Jest w mojej rodzinie od pokoleń
Czytaj więcej >
wylewanie masy na biszkopty
Przemysław Bociąga Ułóż biszkopty w foremce i zalej tą masą. Ostatnio to mój ulubiony deser
Czytaj więcej >
tort komunijny
Przemysław Bociąga Kolejny wydatek na przyjęcie z okazji Pierwszej Komunii? „Obowiązuje przedpłata 200 zł"
Czytaj więcej >
Salt Bae i Agnieszka Poraszka - Kotecka podczas świętowania 10 urodzin Whiskey in the Jar
Redakcja Smakosze.pl Whiskey in the Jar, czyli jedyna w Polsce restauracja, którą odwiedził Nusret Gökçe
Czytaj więcej >
Hubert Urbański w Milionerach
W Milionerach padło pytanie za 250 tys o ciastko z biszkoptu. Młodzież mogłaby mieć z nim problem
ciasto z rabarbarem
Ten przepis na ciasto z rabarbarem jest w mojej rodzinie do pokoleń. Robię je co roku o tej porze
deser z ciasta francuskiego i jabłek
Ułóż jabłka na cieście francuskim i zawiń w rulon. Ten deser robię w kilka minut
jajka na patelni
Podsmaż cebulę na patelni i wrzuć jajka. To mój ulubiony patent na śniadanie i kolację
Śniadanie
Europejski Dzień Śniadań już 24 kwietnia. Jak śniadaniują Polacy?
siekanie kapusty
Posiekaj kapustę, dodaj ziemniaki i zapiecz. Ten tani obiad to hit w moim domu
szparagi
Czy szparagi można jeść na surowo? Jak najbardziej, ale trzeba uważać
zawijanie rolady
Rozkładam równomiernie składniki i zawijam roladę. W kilka chwil mam obiad na każdą kieszeń
kasa w dyskoncie
Nie pomogły zapewnienia Biedronki i Lidla. Ceny produktów spożywczych poszły w kwietniu górę
zupa klopsowa
Rodzina wciąż dopytuje, kiedy znów zrobię zupę klopsową. Jest tak pyszna, że cały garnek znika w 1 dzień
bananowe bułeczki
Z mocno przejrzałych bananów robię te proste bułeczki. Znikają, ledwo je zdążę postawić na stole
koszyk lidla
Lidl testuje w swoich placówkach nowy rodzaj automatów. Klienci już teraz zgłaszają wątpliwości
z laptopem w kawiarni
Koniec z przychodzeniem do restauracji z laptopem? Decyzje lokali budzą emocje
czereśnie
Na bazarkach pojawiły się pierwsze czereśnie z importu. Cena za kilogram jest trzycyfrowa
banany zalane czekoladą
Zalewam banany pysznym kremem i wstawiam do lodówki. Ten deser to hit nad hity
mięso z rosołu
Henia zdradziła przepis na kluski z mięsem z rosołu. Spróbuj raz, a będziesz je robić co tydzień
sernik z masą bezową
Henia pokazała przepis na sernik „Rafa koralowa”. Jest po prostu wyśmienity
surówka z młodej kapusty
Babcia Stasia robiła najlepszą surówkę z młodej kapusty. Ten przepis pochodzi z jej notatek
mięso w słoiku
Obtaczam mięso w przyprawach i układam je ciasno w słoiku. Sposób lata temu pokazała mi babcia
naleśniki na słodko
Smażę naleśniki i zawijam je z tym kremem. Takie śniadanie mógłbym jeść codziennie
kopytka
Mieszam z wodą i gotuję w nich kopytka. Wychodzą idealnie mięciutkie
surówka
Strzelczyk zalał surówkę sosem z kiszonych ogórków. Po prostu poezja smaku
zapiekanka gołąbkowa
Ten przepis znalazłem w internecie. Zapiekanka gołąbkowa wyszła pysznie, starcza na kilka dni
Robert Makłowicz
Makłowicz wskazał największy błąd Polaków w kuchni. „Brak wyobraźni”
miód z mniszka
Ten przepis na miód z mniszka dostałem od babci. Jest w mojej rodzinie od pokoleń
wylewanie masy na biszkopty
Ułóż biszkopty w foremce i zalej tą masą. Ostatnio to mój ulubiony deser
tort komunijny
Kolejny wydatek na przyjęcie z okazji Pierwszej Komunii? „Obowiązuje przedpłata 200 zł"
Salt Bae i Agnieszka Poraszka - Kotecka podczas świętowania 10 urodzin Whiskey in the Jar
Whiskey in the Jar, czyli jedyna w Polsce restauracja, którą odwiedził Nusret Gökçe