Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Gotowanie.Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

talerz z zupą
Babcia robiła ogórkową tylko na tym mięsie. Zwykłe żeberka to za mało
pasta z papryki z chlebem
Weź paprykę i uwielbiany ser. Przepis na tę pastę do chleba przywiozłem z wakacji
Mięso mielone na kotlety
Pokrój w drobną kostkę i wrzuć do masy na mielone. Dawno nie jadłem lepszych kotletów
ciasto
Takie ciasto w czasach PRL robiła moja babcia. Niezapomniany smak dzieciństwa
biskupi
Ujawnili, co kardynałowie będą jeść podczas konklawe. Trudno o zaskoczenie
mięso mielone na waflu
Weź wafel i posmaruj go mięsem mielonym. Ten, kto to wymyślił, powinien dostać medal
kompot z rabarbaru
Na ten kompot czekam przez cały rok. Przepis jest banalnie prosty
racuchy z truskawkami
Żadne jabłka. Strzelczyk robi racuchy z innymi owocami
surówka z buraków
Ta surówka z buraczków jest idealna do mielonych. Smakuje lepiej niż z restauracji
Pyszny krupnik na obiad
Domowy krupnik na podrobach. Tak gotowała moja babcia
ciasto z rabarbarem
To ciasto z rabarbarem jest hitem w moim domu. Robię je co roku o tej porze
kolacja z ciasta francuskiego i szparagów
Weź szparagi, ser i ciasto francuskie. Nie ma prostszego przepisu na kolację
Pyszna zupa pomidorowa
To najlepsza zupa pomidorowa, jaką w życiu jadłem. Przepis mam od koleżanki
Pyszny krem pistacjowy
Pokrusz pistacje i połącz z resztą składników. Najlepszy krem do ciast i tortów
Sklep Lidl widoczny z zewnątrz
Lidl przecenia sprzęt kuchenny. Od jutra urządzenie będzie o 300 zł tańsze
ogórki
Nie ma co czekać do lata, pierwszy słoik robię dzień po majówce. Małosolne wychodzą jędrne i chrupiące
zakupy
Czy 4 - go maja wypada niedziela handlowa? Te sklepy będą otwarte
naleśniki z owocami
Nie ma lepszych naleśników na śniadanie. Robię je bez mleka i mąki
pasta do pieczywa i na grilla
Hitowa pasta do kanapek i dań z grilla. Zrobisz ją w 10 minut
sernik
Sernik komunijny Heni jest mistrzostwem. Smakuje lepiej niż z cukierni
ciasto z bezą
Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
szparagi w cieście francuskim
Weź szparagi, szynkę i ciasto francuskie. To najlepsza przekąska w maju
kompot
Wspomaga trawienie i reguluje ciśnienie. Warto pić codziennie
mięso z grilla
Wymieszaj z jogurtem i posmaruj mięso. Kurczak z grilla będzie soczysty, jak nigdy
ciasto z truskawkami
To najlepszy przepis na ciasto z truskawkami. Robię je zawsze w maju
kosz grzybów
W majówkę pędź do lasu. Tu zaroiło się od grzybów: borowiki, maślaki, koźlarze
makaron w mleku
Po prostu ugotuj makaron w mleku. Taki obiad mógłbym jeść codziennie
gołąbki
Takie gołąbki podam na obiad na 3-go maja. Ten sos to mistrzostwo
talerz z zupą
Maciej Jurczyk Babcia robiła ogórkową tylko na tym mięsie. Zwykłe żeberka to za mało
Czytaj więcej >
pasta z papryki z chlebem
Kacper Jozopowicz Weź paprykę i uwielbiany ser. Przepis na tę pastę do chleba przywiozłem z wakacji
Czytaj więcej >
Mięso mielone na kotlety
Kacper Jozopowicz Pokrój w drobną kostkę i wrzuć do masy na mielone. Dawno nie jadłem lepszych kotletów
Czytaj więcej >
ciasto
Maciej Jurczyk Takie ciasto w czasach PRL robiła moja babcia. Niezapomniany smak dzieciństwa
Czytaj więcej >
biskupi
Przemysław Bociąga Ujawnili, co kardynałowie będą jeść podczas konklawe. Trudno o zaskoczenie
Czytaj więcej >
mięso mielone na waflu
Maciej Jurczyk Weź wafel i posmaruj go mięsem mielonym. Ten, kto to wymyślił, powinien dostać medal
Czytaj więcej >
kompot z rabarbaru
Przemysław Bociąga Na ten kompot czekam przez cały rok. Przepis jest banalnie prosty
Czytaj więcej >
racuchy z truskawkami
Przemysław Bociąga Żadne jabłka. Strzelczyk robi racuchy z innymi owocami
Czytaj więcej >
surówka z buraków
Przemysław Bociąga Ta surówka z buraczków jest idealna do mielonych. Smakuje lepiej niż z restauracji
Czytaj więcej >
Pyszny krupnik na obiad
Kacper Jozopowicz Domowy krupnik na podrobach. Tak gotowała moja babcia
Czytaj więcej >
ciasto z rabarbarem
Przemysław Bociąga To ciasto z rabarbarem jest hitem w moim domu. Robię je co roku o tej porze
Czytaj więcej >
kolacja z ciasta francuskiego i szparagów
Przemysław Bociąga Weź szparagi, ser i ciasto francuskie. Nie ma prostszego przepisu na kolację
Czytaj więcej >
Pyszna zupa pomidorowa
Kacper Jozopowicz To najlepsza zupa pomidorowa, jaką w życiu jadłem. Przepis mam od koleżanki
Czytaj więcej >
Pyszny krem pistacjowy
Kacper Jozopowicz Pokrusz pistacje i połącz z resztą składników. Najlepszy krem do ciast i tortów
Czytaj więcej >
Sklep Lidl widoczny z zewnątrz
Kacper Jozopowicz Lidl przecenia sprzęt kuchenny. Od jutra urządzenie będzie o 300 zł tańsze
Czytaj więcej >
ogórki
Maciej Jurczyk Nie ma co czekać do lata, pierwszy słoik robię dzień po majówce. Małosolne wychodzą jędrne i chrupiące
Czytaj więcej >
zakupy
Maciej Jurczyk Czy 4 - go maja wypada niedziela handlowa? Te sklepy będą otwarte
Czytaj więcej >
naleśniki z owocami
Magdalena Patacz Nie ma lepszych naleśników na śniadanie. Robię je bez mleka i mąki
Czytaj więcej >
pasta do pieczywa i na grilla
Magdalena Patacz Hitowa pasta do kanapek i dań z grilla. Zrobisz ją w 10 minut
Czytaj więcej >
sernik
Maciej Jurczyk Sernik komunijny Heni jest mistrzostwem. Smakuje lepiej niż z cukierni
Czytaj więcej >
ciasto z bezą
Magdalena Patacz Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
Czytaj więcej >
szparagi w cieście francuskim
Monika Dec Weź szparagi, szynkę i ciasto francuskie. To najlepsza przekąska w maju
Czytaj więcej >
kompot
Magdalena Patacz Wspomaga trawienie i reguluje ciśnienie. Warto pić codziennie
Czytaj więcej >
mięso z grilla
Magdalena Patacz Wymieszaj z jogurtem i posmaruj mięso. Kurczak z grilla będzie soczysty, jak nigdy
Czytaj więcej >
ciasto z truskawkami
Przemysław Bociąga To najlepszy przepis na ciasto z truskawkami. Robię je zawsze w maju
Czytaj więcej >
kosz grzybów
Przemysław Bociąga W majówkę pędź do lasu. Tu zaroiło się od grzybów: borowiki, maślaki, koźlarze
Czytaj więcej >
makaron w mleku
Przemysław Bociąga Po prostu ugotuj makaron w mleku. Taki obiad mógłbym jeść codziennie
Czytaj więcej >
gołąbki
Monika Dec Takie gołąbki podam na obiad na 3-go maja. Ten sos to mistrzostwo
Czytaj więcej >
talerz z zupą
Babcia robiła ogórkową tylko na tym mięsie. Zwykłe żeberka to za mało
pasta z papryki z chlebem
Weź paprykę i uwielbiany ser. Przepis na tę pastę do chleba przywiozłem z wakacji
Mięso mielone na kotlety
Pokrój w drobną kostkę i wrzuć do masy na mielone. Dawno nie jadłem lepszych kotletów
ciasto
Takie ciasto w czasach PRL robiła moja babcia. Niezapomniany smak dzieciństwa
biskupi
Ujawnili, co kardynałowie będą jeść podczas konklawe. Trudno o zaskoczenie
mięso mielone na waflu
Weź wafel i posmaruj go mięsem mielonym. Ten, kto to wymyślił, powinien dostać medal
kompot z rabarbaru
Na ten kompot czekam przez cały rok. Przepis jest banalnie prosty
racuchy z truskawkami
Żadne jabłka. Strzelczyk robi racuchy z innymi owocami
surówka z buraków
Ta surówka z buraczków jest idealna do mielonych. Smakuje lepiej niż z restauracji
Pyszny krupnik na obiad
Domowy krupnik na podrobach. Tak gotowała moja babcia
ciasto z rabarbarem
To ciasto z rabarbarem jest hitem w moim domu. Robię je co roku o tej porze
kolacja z ciasta francuskiego i szparagów
Weź szparagi, ser i ciasto francuskie. Nie ma prostszego przepisu na kolację
Pyszna zupa pomidorowa
To najlepsza zupa pomidorowa, jaką w życiu jadłem. Przepis mam od koleżanki
Pyszny krem pistacjowy
Pokrusz pistacje i połącz z resztą składników. Najlepszy krem do ciast i tortów
Sklep Lidl widoczny z zewnątrz
Lidl przecenia sprzęt kuchenny. Od jutra urządzenie będzie o 300 zł tańsze
ogórki
Nie ma co czekać do lata, pierwszy słoik robię dzień po majówce. Małosolne wychodzą jędrne i chrupiące
zakupy
Czy 4 - go maja wypada niedziela handlowa? Te sklepy będą otwarte
naleśniki z owocami
Nie ma lepszych naleśników na śniadanie. Robię je bez mleka i mąki
pasta do pieczywa i na grilla
Hitowa pasta do kanapek i dań z grilla. Zrobisz ją w 10 minut
sernik
Sernik komunijny Heni jest mistrzostwem. Smakuje lepiej niż z cukierni
ciasto z bezą
Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
szparagi w cieście francuskim
Weź szparagi, szynkę i ciasto francuskie. To najlepsza przekąska w maju
kompot
Wspomaga trawienie i reguluje ciśnienie. Warto pić codziennie
mięso z grilla
Wymieszaj z jogurtem i posmaruj mięso. Kurczak z grilla będzie soczysty, jak nigdy
ciasto z truskawkami
To najlepszy przepis na ciasto z truskawkami. Robię je zawsze w maju
kosz grzybów
W majówkę pędź do lasu. Tu zaroiło się od grzybów: borowiki, maślaki, koźlarze
makaron w mleku
Po prostu ugotuj makaron w mleku. Taki obiad mógłbym jeść codziennie
gołąbki
Takie gołąbki podam na obiad na 3-go maja. Ten sos to mistrzostwo